divendres, 31 de gener de 2014

L'assemblea d'Aturats i Aturades de Granollers s'adhereix a la vaga d'usuaries del transport públicL'Assemblea d'Aturats i Aturades de Granollers ha resolt avui adherir-se, i sumar-se, a la vaga d'usuaris/es del Transport Públic, així com al manifest de la Plataforma #StopPujadesTransport.

Per això, convoquem el proper dimecres 5 de febrer de 2014 a una concentració a les 19:00 hores davant l'estació de RENFE "Granollers Centre", i fem una crida a la població en general a no agafar el transport públic de 20:00 a 20:30 hores aquell dia.

En l'actual context de crisi, atur i retallades el col·lectiu de treballadors i treballadores en atur necessitem un transport públic que ens faciliti la cerca d'una feina i no que esdevingui un impediment per a cercar-la. La mobilitat de les persones en atur és fonamental per a millorar la nostra situació social i laboral.

Per això mateix ens sumem a la protesta, no a l'aplicació de l'apujada de preus del 2014 i a l'apertura d'una taula social per a fixar els preus d'enguany que permeti introduïnt l'objectiu del transport públic gratuït a l'Àrea Metropolitana de Barcelona per a totes les persones en situació d'atur.

Finalment, fem una crida a la resta de moviments socials de Granollers a adherir-se a aquesta protesta.